Mia Admin
Število prispevkov : 66 Age : 37 Kraj : Ljubljana Registration date : 12/04/2008
| Naslov sporočila: ZVEZDANA MLAKAR Ned Apr 13, 2008 2:50 pm | |
| Zvezdana Mlakar »Rodila sem se v majhnem mestu, Ptuju, v veseli štajerski deželi. Odkar vem zase, sem želela postati igralka. Začela sem v vrtcu. Ko sem odigrala zajčka in doživela veselje ljudi in čutila njihovo ljubezen in odobravanje, jih še danes, kot praspomin nosim v svojem srcu. Besede, pesmi in podobe so name vedno naredile močan vtis in v stiku z njimi se počutim, kot da se potapljam v neskončno veselje zgodb, oseb, kjer tudi jaz ne obstajam več, temveč moji odsevi, druge podobe mene, jaz v drugi koži!
Sveti prostor, oder, kjer sem z leti vse svobodnejša, odprta za nove tehnike, nove podobe gledališča, izlete v neznano, od koder vas lahko razveseljujem, opozarjam, žalostim, božam, je prostor, ki sem ga izbrala s svojim življenjem.
Veliko sem igrala na TV, filmu, v gledališču in za otroke, dom sem našla v SNG Drami. Nagrade za odigrane vloge na filmu in v gledališču so samo priznanje stroke, želim in živim za vaša priznanja! Ne bom jih naštevala, ker je gledališče minljivo in šteje le danes!
In zato se bom danes in vsakič znova potrudila, za vas!«
Vaša Zvezdana Mlakar Zvezdana Mlakar je v Špas teatru že gostovala v komediji »Sex, laži in štrudl«, sedaj pa bo skupaj z ostalimi odličnimi igralkami, v vlogi Amande, navduševala slovensko publiko v komediji »5žensk.com« | |
|